Grawe osiguranje doniralo Udruženju Debra 500.000 dinara

Bez autora
Mar 01 2012

Grawe osiguranje a.d.o. svečano je proslavilo svoj jubilej, 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Tim povodom na upriličenoj svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, Grawe osiguranje doniralo je 500.000 dinara Udruženju Debra (Udruženju roditelja i dece koja su obolela od veoma teške bolesti, bulozne epidermolize). Na ovaj način Grawe osiguranje je nastavilo da pomaže ovom udruženju, kome pružaju podršku od samog osnivanja, 2008. godine. Kako je istakao predsednik Upravnog odbora Grawe osiguranja a.d.o. gospodin Kristof Cetl, kao društveno odgovorna kompanija, koja osluškuje potrebe društva u kome posluje i pomaže onima kojima je pomoć istinski potrebna, ovom donacijom žele da olakšaju lečenje dece obolele od ove veoma teške bolesti, ali i da pozovu ostale društveno odgovorne kompanije i pojedince da pomognu ovom udruženju.

Grrawe osiguranje doniralo Udruzenju Debra 500.000 dinaraGrawe osiguranje a.d.o. svečano je proslavilo svoj jubilej, 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji.

Tim povodom na upriličenoj svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, Grawe osiguranje doniralo je 500.000 dinara Udruženju Debra (Udruženju roditelja i dece koja su obolela od veoma teške bolesti, bulozne epidermolize). Na ovaj način Grawe osiguranje je nastavilo da pomaže ovom udruženju, kome pružaju podršku od samog osnivanja, 2008. godine.

Kako je istakao predsednik Upravnog odbora Grawe osiguranja a.d.o. gospodin Kristof Cetl, kao društveno odgovorna kompanija, koja osluškuje potrebe društva u kome posluje i pomaže onima kojima je pomoć istinski potrebna, ovom donacijom žele da olakšaju lečenje dece obolele od ove veoma teške bolesti, ali i da pozovu ostale društveno odgovorne kompanije i pojedince da pomognu ovom udruženju.

Grawe osiguranje pokušava da pošalje poruku i široj javnosti koja nije dovoljno upoznata sa ovim retkim i teškim genetskim oboljenjem. Tokom godinu dana, prepoznajući potrebu da zajedničkim snagama pruže neophodnu podršku i pomoć roditeljima i oboleloj deci, Grawe osiguranje uz udruženje Debra, učestvuje i u buđenju svesti i savesti, kako pojedinaca tako i društveno odgovornih kompanija.

Gospođa Sandra Pavlović, predsednik udruženja Debra Srbija zahvalila se Grawe osiguranju na velikoj pomoći koju pruža svih ovih godina. Ona je istakla da je ova donacija veoma značajna za udruženje, jer će olakšati svakodnevnicu. Bulozna epidermoliza znači život u bolovima, fizičku ometenost i kratak životni vek. Zbog velike osetljivosti, deca su poznata kao “deca leptiri”, jer im je koža krhka i ranjiva kao krila leptira i većina njih su 80-100 posto invalidi već nakon nekoliko godina života“, izjavila je gospođa Sandra Pavlović. Udruženje Debra osnovano 2008. godine sa ciljem međusobnog povezivanja i organizovanja pomoći i podrške obolelima i njihovim porodicama na teritoriji Republike Srbije, a Grawe osiguranje u tome im daje podršku od samog početka.

Grawe osiguranje u godini u kojoj slave jubilej, 15 godina u Srbiji, nastavlja sa poslovnom orijentacijom koja je fokusirana pre svega na dalje širenje poslovanja u Srbiji, uvođenje novih proizvoda, a pored toga nastavlja da neguje poverenje svojih klijenata i vodeći računa o socijalnim aspektima društva i potrebama tržišta, svesni odgovornosti koju nose za zajednicu i pojedinca”, dodao je g. Kristof Cetl.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik